Geen resultaat zonder planning. Om die reden werkt Advies voor kmo steeds met een vastgelegd stappenplan. Zo hebben alle betrokken partijen een beeld van de totale omvang van het proces. En weet iedereen te allen tijde in welke fase de samenwerking zich bevindt.

 

Vrijblijvende introductiemeeting

Jij vertelt en wij luisteren. Tijdens deze meeting is het belangrijk dat we een correct beeld van jouw kmo krijgen en de uitdaging waar je voor staat. Je stelt beknopt de werking van je zaak, je doelstellingen, budget en tijdlijn voor.

Het is belangrijk dat we een rechtstreeks gesprek met de zaakvoerder aangaan. Een adviestraject heeft alleen kans op slagen wanneer de zaakvoerder volledig op de hoogte is van alle nodige maatregelen. Op basis van ons gesprek analyseren we samen of Advies voor kmo jouw zaak kan ontzorgen.

Komt je bedrijf bovendien in aanmerking voor de kmo-portefeuille in Vlaanderen? Dan kan je mogelijk rekenen op een korting tot 40%. Meer info vind je op www.kmo-portefeuille.be. Het is belangrijk dat je die mogelijkheid reeds in het introductiegesprek meedeelt.

We hebben 3 adviestrajecten die voor jou interessant zijn via de kmo-portefeuille:

  • Light-traject: 3 dagen
  • Premium-traject: 5 dagen
  • Full-traject: 10 dagen of meer, langere trajecten af te spreken

 

Offerte & stappenplan

Gaan we samen vooruit? Dan verdiepen we ons in jouw kmo. Zo kunnen we een prijsofferte op maat opstellen, rekening houdend met je noden, budget en tijd. Ook geven we vorm aan een stappenplan.

Daarin vind je een analyse van je huidige werking, processen en systemen. We doen een voorstel van de actiepunten die we nemen, de middelen die we nodig hebben en het tijdsverloop. We kunnen ons bovendien flexibel opstellen naar jouw noden en wensen.

 

Start advies-traject

Geef je ‘groen licht’ voor de offerte en het stappenplan? Dan kunnen we beginnen met onze samenwerking. Allereerst spreken we met alle betrokken personen en brengen we de nodige partijen samen.

Vervolgens werken we de actiepunten van het stappenplan uit. We betrekken jou en je medewerkers indien nodig bij iedere stap uit het proces. Uiteraard beperken we ons tot de essentiële medewerkers, zodat we de dagdagelijkse werking van je onderneming zo min mogelijk hinderen.

 

Revisie & eindverslag

Zijn alle beoogde resultaten behaald? En hoe verliep het advies en waar nodig de implementatie? Over deze vragen buigen we ons tijdens de revisie, waarna we de antwoorden neerschrijven in ons eindverslag. Het is een neerslag van wat we precies deden en hoe we te werk gingen. 

Wij gaan steeds voor 100% tevreden klanten, staan garant voor vertrouwen en het opbouwen van een duurzame relatie.

Stel snel jouw vraag...
naam
E-mail
Telefoonnummer
Jouw vraag

“We verwerken uw persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van uw reactie en uw verzoek om inlichtingen. We gebruiken uw gegevens niet voor commerciële doeleinden en we geven ze niet door aan derden. Zie ons privacybeleid

... of praat je er liever over?

Soms is het fijner om je vraag rechtstreeks te formuleren. Bel ons op voor advies.

Tel: +32 495 23 35 81

© 2018 Advies voor kmo - Privacystatement - Cookiebeleid

Website by Yellowshape