Wie zijn wij?

Guy Claessens heeft 11 jaar mee aan het hoofd gestaan van een uitdagende kmo. Hij begrijpt dus als geen ander de werking en taal van een onderneming zoals die van jou. Ook is hij commercieel ingesteld en levert hij graag proactief oplossingen aan op korte en middellange termijn.

Zo beschouwt hij het als een uitdaging om verbeteringen te vinden die een bedrijf optimaliseren, efficiënter maken en naar een hoger niveau tillen. Leven blazen in ideeën en projecten, daar houdt Guy van. Hij bijt zich vast tot er een degelijk resultaat is bereikt. 

Hoe hij het verschil maakt voor jouw onderneming? Door zijn achtergrond als bedrijfsleider denkt Guy als een ondernemer. Hij staat niet zomaar als adviseur aan de zijlijn, maar rolt zelf de mouwen op. Hij kent de problematiek waar vele bedrijven mee kampen en weet die om te zetten in een positief verhaal. 

Die ervaringen combineert hij met frisse en moderne inzichten in de digitalisering van de hedendaagse economie. Guy is namelijk opgeleid in de meest recente digitale technieken en strategieën om van bedrijven online een succes te maken. De combinatie van ervaring én kennis is zijn ware troef.
 

Opleidingen

  • Master of Data Science: Complexe data-uitdagingen omzetten naar echte business resultaten. (Passioned Academy)
  • Data Protection Officer en GDPR (Data Protection Institute)
  • Executive Development Program (Vlerick Business School)
  • Product Management (Vlerick Business School)
  • Digital Leadership (Vlerick Business School)
  • Master in Results (Carl Van de Velde Training Instituut)
  • Bachelor Marketing (Karel de Grote Hogeschool)

 
Wat is onze meerwaarde voor jouw kmo?

Wij komen uit de praktijk en werken nog iedere dag in de praktijk. Onze adviezen zijn daarom geen theoretisch vakjargon, maar wel concrete actieplannen in de taal van je kmo. Ook hechten we belang aan een persoonlijke benadering. We staan dus niet zomaar afstandelijk aan de zijlijn.

Dankzij onze eigen ervaringen in het bedrijfsleven kunnen we je bijstaan in alle mogelijke aspecten van je kmo. Van je management, marketing, PR tot je sales en logistiek: we zijn van vele markten thuis.

Bovendien zetten we ons uitgebreid netwerk indien nodig in om je onderneming vooruit te helpen. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid.
 

Stel snel jouw vraag...
naam
E-mail
Telefoonnummer
Jouw vraag

“We verwerken uw persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van uw reactie en uw verzoek om inlichtingen. We gebruiken uw gegevens niet voor commerciële doeleinden en we geven ze niet door aan derden. Zie ons privacybeleid

... of praat je er liever over?

Soms is het fijner om je vraag rechtstreeks te formuleren. Bel ons op voor advies.

Tel: +32 495 23 35 81

© 2018 Advies voor kmo - Privacystatement - Cookiebeleid

Website by Yellowshape