Word je dagdagelijks opgeslorpt door operationele zaken? En vind je de tijd of kracht niet om écht van start te gaan met nieuwe projecten die te lang blijven liggen?

We kijken niet zomaar toe op het bedrijfsleven, maar maken er al jaren actief deel van uit. Daardoor hebben we ervaring opgebouwd in allerlei vakgebieden, van management tot logistiek. Graag helpen we jou verder met alle mogelijke aspecten van je kmo.

Ook specialiseren we ons in digitalisering. De combinatie van data en ondernemen met gezond verstand is fundamenteel voor de toekomst van je onderneming. Waar wil je staan met je bedrijf over 2, 5, 10 of 20 jaar? Hoe ziet je sector er dan uit? Welke positie heeft je bedrijf in deze nieuwe ‘platformeconomie’ en ‘ecosystemen’? We zoeken het samen uit.

De dag van vandaag staat de klant meer dan ooit centraal.User experience is cruciaal. Zorg er dus voor dat dit een prioriteit is in je organisatie en geen valkuil. Hieronder vind je een overzicht van enkele van onze werkgebieden.

 

Interimmanagement

Beschikt je onderneming tijdelijk niet over een CEO, manager of verantwoordelijke? Dan kunnen wij fungeren als interim-management. Zo ondersteunen we jouw zaak kortstondig waar nodig en blijft je rendement gegarandeerd.

Change-management

Ondernemingen staan vandaag dikwijls voor grote uitdagingen, die vaak de nodige impact hebben op je bedrijfsprocessen. Zit je met een grote verandering of implementatie van bijvoorbeeld een GDPR-, digitaal of structureel project? Wij kunnen je helpen met een change-traject.

Marketing & PR

Behaal je niet de gewenste resultaten met je marketingactiviteiten? Heb je nood aan een frisse wind en nieuwe kijk
We merken vaak dat interne marketeers moeite hebben om creatief te blijven en innovatieve ideeën te bedenken. Wij hebben de expertise om jouw marketingafdeling effectiever, rendabeler en professioneler te maken.

Ook geven wij het imago van je bedrijf graag mee vorm. Zo geven we advies over communicatiemiddelen zoals mailings, sociale media, advertenties of persberichten. We hebben een groot netwerk en introduceren jouw bedrijf graag waar nodig.

Digitalisering

Je doelgroep wordt steeds actiever online met smartphones, computers of laptops. En zo digitaliseert jouw hele markt. Het is als onderneming belangrijk om die trend te volgen, want anders loop je klanten mis. Wij begeleiden je graag bij je eerste stappen in de digitale wereld.

Voor het adviseren rond webshops en websites beschikken wij over de nodige kennis en visie om jouw bedrijf beter te maken.

Data en Business Intelligence

De ‘data driven society’ is een feit. We zijn het er allen over eens dat het juist inzetten van data het verschil maakt tussen groei of disruptie. Wij kunnen je adviseren over hoe je kan evolueren naar een intelligente organisatie met de juiste inzichten op basis van big data.

Sales

De markt kan sterk onderhevig zijn aan veranderingen. En mogelijk zijn je verkoopprocessen niet langer doelmatig. Of kampt je salesteam met sterk wisselende resultaten. We staan je hoe dan ook graag bij met oplossingen op het vlak van strategie, planning en uitvoering.

Begeleiding bij overnames

Een overname van een kmo is een complex gegeven. En vaak gaan er ook emoties mee gepaard. Wij kunnen je begeleiden bij de implementatie of fusie na een overname.

Missie, visie & strategie

Vele bedrijven kennen hun eigen missie, visie of strategie niet. Of sommigen denken dat alleen grote bedrijven daarover moeten beschikken. Meestal is er vaag wel ‘iets’, maar kunnen de medewerkers zelf niet zeggen wat precies. Maak je missie helder en werk ernaartoe. Bepaal de juiste KPI’s en boek de gewenste resultaten.

Stel snel jouw vraag...
naam
E-mail
Telefoonnummer
Jouw vraag

“We verwerken uw persoonsgegevens alleen voor doelstellingen van intern beheer, met name de vlotte behandeling van uw reactie en uw verzoek om inlichtingen. We gebruiken uw gegevens niet voor commerciële doeleinden en we geven ze niet door aan derden. Zie ons privacybeleid

... of praat je er liever over?

Soms is het fijner om je vraag rechtstreeks te formuleren. Bel ons op voor advies.

Tel: +32 495 23 35 81

© 2018 Advies voor kmo - Privacystatement - Cookiebeleid

Website by Yellowshape